2012. március 13., kedd

Játék

Nima játékáról lenne szó, tetszik, részt veszek. Szerettem volna már az előzőleg olvasott könyvnél megejteni, de túl népszerű a regény, így nem lett volna igazi kihívás senkinek kitalálni. Viszont azt sikerült megállnom, hogy molyon nem jelöltem be, mit olvasok, úgy, ahogy most sem.

Szóval, a könyv egy nő szenvedését írja le. A futórózsa menekül férje ökle, és emléke elől. Barátokra és egy nem hétköznapi tárgyra lel, szépen lassan jövöget helyre az élete. De a férj őrült állkapcsa nem hagyja csak úgy elfutni, csattogva kergeti asszonyát. Mindeközben elérkezünk oda is, hogy a bizonyos tárgy megmutatja önnön valóját.

Elsős fogalmazás szint, de ilyen, ha az én homályom Mondtam is, meg nem is, van is meg nincs is, érthető is meg nem is, és így tovább. Nem nehéz kitalálni, igazából ez sem épp egy árnyékköny, de nem bírom ki a következő olvasmányig. Főleg, hogy még gőzöm sincs, mi lesz az.
Ööö, jó találgatást!

5 megjegyzés:

  1. Stephen King: A két Rose
    Imádom ezt a könyvet:)

    VálaszTörlés
  2. Ba dum tss! Úgy van :) Épp erre számítottam, hogy majd te találod ki :))

    VálaszTörlés
  3. *konfettieső* Kb. egy hete jár a fejemben, hogy úgy szeretném újraolvasni (A szél árnyéka mellett), de van három vastag határidősöm és annyi az olvasatlan... hahh, nehéz a moly élete.
    Hogy tetszik egyébként? Ugye tetszik?:)

    VálaszTörlés
  4. :D nehéz biza... én is bajban vagyok pl. az Abercrombie könyvvel, úgy szeretném befejezeni, de sehogy sem visz rá a lélek, hogy kézbe vegyem.
    Tetszik, tetszik, észre sem vettem végülis, és már csak 200 oldal van kb hátra. Azt meg lehet ma be is falom, mert ugyebár jön a finálé. Elvagyok vele ;))
    Helyre jöttél már amúgy? :D

    VálaszTörlés
  5. Jaj, a vége...:)
    Javulgatok, de még nem teljes a siker.

    VálaszTörlés