2012. június 1., péntek

...mit mondjak magának?

Játszadozunk még ilyet? Te mondd meg, hogy mit olvasok? Mert nekem nem elég 3 könyv olvasása, kézbe kaptam a negyediket... hátha ez most nem lesz annyira nyilvánvalóan, szembeöltően egyszerü.

- sorozat (a magyar fordítások száma nem teljes)
- nemrég készült az első könyv alapján film (amit tegnap néztem meg, és muszáj olvasnom is)
- az író egy másik - sokkal terjedelmesebb - sorozatával vált híressé
- science fantasy... mert se nem fantasy, sem nem sci-fi

Tessék, lássék... többet nem mondok, max annyit, hogy a film - nekem - rohadt jó volt. Nem renget meg a világodban, de szerintem minden a helyén volt. 

Öööö... kellemes hétvégét! :)

10 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. neeeeeeeeeeeem :) Bár egyszer azt is elkezdtem, és félbe maradt... asszem krónikus könyv-félbehagyás kórban szenvedek.

      Törlés
    2. még az se biztos, hogy ismerem.:D
      segítség.

      Törlés
    3. no, okké :D Valaki a Marson köt ki. 100 éve íródott a könyv, és bár nem épp a legmesteribben kidolgozott, megírt regényfolyam, fektetett le alapokat - legalábbis a többség szerint :D
      Akkor ezt már szabad kult-könyvnek titulálni amúgy? :-?

      Törlés
  2. ja, akkor Burroughs. van filmben? melyik, a mars hercegnője?
    én nem hallottam még ezzel kapcsolatban a kult jelzőt, de sose lehet tudni. valakinek egyszer el kellett kezdenie, lehet, hogy ő volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, Burroughs :) Március elején jelent meg a Mars hercegnője megfilmesítve, és szerintem azon kevesek közé tartozik, amik teljesen rendben vannak... így 4 fejezet után legalábbis.
      Te olvastad már?

      Törlés
    2. még nem, valahogy eszembe se jutott. hogy lehet egy olyan sci-fit komolyan venni, amit a Tarzan írója írt?:D én a Tarzanokat olvastam tőle, gyerekként alig vártam, hogy megjelenjen a következő rész.

      Törlés
    3. kb soha nem kezdtem volna neki, ha csak úgy látom egymagában. 1, Tarzan miatt... :)) 2, a borítók sem rendelkeznek épp csábító erővel. De a film után azt mondtam, hogy na ez igen:p

      Törlés
    4. és nem a film a jobb? a könyv is jó?

      Törlés
    5. a könyv okés, a film jó. Valahogy sokkal komolyabban vették, nem olyan a hangulata, mint a könyvnek. Ott nem érezhető, hogy ifjusági, a könyvben viszont nagyon is... de még meglátjuk, bár szerintem Burroughs nem fog a könyv felétől stílust váltani :p

      Törlés