2012. július 1., vasárnap

A hét főbűn

Most botlottam bele facebookon. 
Corey Taylor, a SlipKnot és a Stone Sour énekese könyvet írt Seven Deadly Sins címmel. Nem tudom, ki mennyire ismeri, hallgatja, szereti őket/őt, de hátha akad valaki, akit érdekel.

A könyv önéletrajzi ihletésű. Központban, ahogy a cím is enyhén sugallja, a hét főbűn áll, Corey szemszögéből. De nem írom át, hanem lelopom a metalworld-blogról Corey átfordított szavait, tessék parancsolni:

"A hét főbűnről szól, valamint arról, hogy miért is nem gondolom mindegyikőjüket bűnnek. Ezek csak emberi tulajdonságok. Emberi hibák és olyan dolgok, amiket mind megtapasztalunk. Nekem ezek csak a humanitás részei. A könyvben történeteket mesélek el a múltamból az én sötét és komoly humorommal vegyítve. Eléggé izgatott vagyok a kiadás miatt."

"Már régóta akartam írni egy könyvet, de mióta Tom, Dick és Harry is írtak egy önéletrajzot, én nem akartam ugyanezt csinálni. Úgy állok hozzá az íráshoz, mint a zenéhez: nem akarom azt csinálni, amit valaki más is csinál."

Jelentem, jelenleg teljesen be vagyok zsongva :)) Rég Slipknot rajongó vagyok, a Stone Sourban is követtem Coreyt, mert naaagyon tud a fickó. Mindeféle téren, ami a zenét illeti... ééés akkor tessék, itt egy könyv is tőle. Fúú... nagyon kell most nekem. Kb. ezzel tudom majd rávenni magam az angol nyelvű olvasásra, mert a téma is nagyon érdekel.

Hangoskönyv formában is megjelent, természetesen Corey olvasta fel. Annyi pluszt nyújt a hallgatható forma, hogy állítólag plusz tartalom található rajta... na, nemtom, én boldog lennék csak a könyvvel is.  



2 megjegyzés:

  1. Majd valahogy majd szóljatok már légysziiii ha megjelenik itt Magyarországon is a könyv..nagyon fntos leneeee köszöntem szépen előre is:D

    VálaszTörlés
  2. Szia! A könyv azt hiszem ebook formájában bejutott az országba, de máshogy nem... ja és természetesen csak angolul. Nem tudom mennyire illik meg szabad reklámozni, de ezen az oldalon fenn van a teljes könyv én itt olvastam el: http://www.scribd.com/doc/138206406/126419808-Corey-Taylor-Seven-Deadly-Sins
    Egyébként a napokban jelent/jelenik meg az újabb könyve, aminek "A Funny Thing Happened On The Way To Heaven" a címe és a spirituális élményeiről szól. :) http://www.amazon.com/Funny-Thing-Happened-Way-Heaven/dp/0306821648
    Sajnos szerintem kizárt, hogy bármelyik is fordításra kerüljön, vagy akár csak megjelenjen egyáltalán nálunk... :( De azért hátha.

    VálaszTörlés